Fullt hus på bondepub


17.02.14 Sem Bondelag inviterte til bondepub på Flykafèen med jordbruksforhandlingene som tema. Over 30 medlemmer møtte opp. Elin Røed fra Vestfold Bondelag innledet om den politiske situasjonen og forventninger til årets oppgjør. Medlemmene ga mange innspill til styret som skal skrive en uttalelse på bakgrunn av kveldens diskusjoner.


Sem pub 4

 

Det var godt frammøte på bondepuben. Over 30 medlemmer møtte opp. Org sjef i Vestfold Bondelag, Elin Røed, innledet til diskusjon om årets jordbruksforhandlinger. Det ligger en mulighet i at vi har en mindretallsregjering, og at det er et flertall på Stortinget for økt matproduksjon i Norge. Den politiske situasjonen er krevende, og det er stor usikkerhet rundt hva som kommer til å bli tilbud oss i forhandlingene. Det er viktig at lokallaga gir innspill til
fylkeslaget. Det betyr mye for organisasjonen at et krav er på bakgrunn et lokalt engasjement.

 

Sem pub Brataas

 

Leder i Sem Bondelag tok imot innspill fra medlemmene. Sem Bondelag skal ha styremøte neste uke, der de skal sammenfatte synspunktene i et innspill de sender fylkeslaget.

Sem pub 1

Det ble servert god mat og godt drikke. Til høyre er sekretær Aina Bøe som noterte ned det som kom fram under diskusjonen.

Sem pub 3

 

Sem Pub 2

 

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag