Frokostmøte i Skien om generasjons- og eierskifte


17.03.14.  Det blir mange generasjons- og eierskifter i  Telemark, Vestfold og Buskerud de neste årene – ja i hele landet! Eierskiftealliansen inviterer i den forbindelse til frokostmøte på Thon Hotel Høyers i Skien, torsdag Torsdag 20. mars kl 08.00 – 1130. Frokostservering fra kl 0730. Berit Kjeldsberg, Eyvind Martin Thiis-Evensen, og Nils-Erik Hannisdal forteller om sine erfaringer. 


Frokostmøte om generasjons- og eierskifte i SkienBerit Kjeldsberg, Eyvind Martin Thiis-Evensen, og Nils-Erik Hannisdal forteller om eierskap, generasjons- og eierskifter i Skien 20. mars

Det blir mange generasjons- og eierskifter i  Telemark, Vestfold og Buskerud de neste årene – ja i hele landet! Lytt til  eierne Berit Kjeldsberg, Eyvind Martin Thiis-Evensen, og  Nils-Erik Hannisdal. De kommer for å dele sin kunnskap og forteller om sine erfaringer. Noen av problemstillingene som presenteres på møtet er:

  • Eldrebølgen medfører at det blir mange generasjons- og eierskifter i SMB bedrifter. Hvordan skal og kan utfordringene møtes?
  • Utfordringer og forutsetninger for en familiebedrifts eierskapspolitikk som skal virke og vare over tid
  • Hvordan legge et grunnlag for vekst og fornyelse av familieeierskapet ved generasjonsskifte?  Hva er seniors og juniors utfordringer? Hvordan planlegge og gjennomfører salg eller generasjonsskifte?  Er familiefreden viktigere enn business?
  • Eierrollen vs lederrollen i en familiebedrift
  • Hva er bedriften verdt, hvordan øke verdien og planlegge for en vellykket exit?
  • Hvilke skatte-  og avgiftsforhold  er særlig viktige ved generasjons- eierskifter?

Praktisk informasjon og påmelding

Tid :   Torsdag 20. mars kl 08.00 – 1130. Frokostservering fra kl 0730.
Sted: Thon Hotel Høyers, Kongensgate 6, 3724 Skien
Møte er gratis og åpent for alle

Påmelding her (klikk på linken)

Kontaktperson: Geir Samdal, 91 73 10 89  

geir@eierskiftesenter.no

Møte er i regi av Eierskiftealliansen Oslofjorden Vest i samarbeid med Skien Næringsforening. Eierskiftealliansen arbeider for å sette fokus på generasjons- og eierskifter i regionen.

 

 

Eierskiftealliansen i Oslofjorden Vest støttes av NHD og består av Bedriftsforbundet, NHO , MEF, Nordea, Virke og  Innovasjon Norge .

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag