Frokostklubben VestfoldMat
ÅRETS FØRSTE FROKOSTMØTE er satt til torsdag 30. januar. Vi markerer med dette møtet “ettårsdagen” for Frokostklubben – Smaken av Vestfold, som ble opprettet i januar i fjor – på Tønsberg Vandrerhjem.
Tema for møtet er: “økt produksjon -og bruk av LOKALMAT”, og vi får bl.a. en presentasjon av MerSmak-matfestivalen fra nabofylket vårt Telemark. På programdelen denne gang står også kunngjøring av vinnerkandidaten av forslagskonkurransen vår – Smaken av Vestfold – høstmeny/oppskrift:)
Flere overraskelser følger! Vel møtt!
“FROKOSTKLUBBEN – Smaken av Vestfold” er en åpen måteplass for serveringsbransjen og produsenter i fylkesregionen vår. Vi møtes fast hver måned, siste torsdag i måneden. På programmet er -foruten presentasjon av stedet vi møtes på – en presentasjon av en aktuell VestfoldMat-produsent/aktuelt
VestfoldMat–prosjekt/gjesteinnslag. Som vanlig får vi til en god dialog rundt felles utfordringer og muligheter for bransjen, og en unik mulighet til å knytte kontakter med Vestfolds mat– og reiselivsbransje.
Tid og sted for møtene i FROKOSTKLUBBEN – Smaken av Vestfold annonseres som vanlig på facebook/nettsiden vår vestfoldmat.net: