Frokostklubben VestfoldMat


ÅRETS FØRSTE FROKOSTMØTE er satt til torsdag 30.  januar.  Vi markerer med dette møtet “ettårsdagen” for Frokostklubben – Smaken av Vestfold, som ble opprettet i januar i fjor – på Tønsberg Vandrerhjem. 

Tema for møtet er: “økt produksjon -og bruk av LOKALMAT”, og vi får bl.a. en presentasjon av MerSmak-matfestivalen fra  nabofylket vårt Telemark. På programdelen denne gang står også kunngjøring av vinnerkandidaten av forslagskonkurransen vår  – Smaken av Vestfold – høstmeny/oppskrift:)
 Flere overraskelser følger! Vel møtt!


“FROKOSTKLUBBEN – Smaken av Vestfold” er en åpen måteplass for serveringsbransjen og produsenter i fylkesregionen vår. Vi møtes fast hver måned, siste torsdag i måneden. På programmet er -foruten presentasjon av stedet vi møtes på – en presentasjon av en aktuell VestfoldMat-produsent/aktuelt
VestfoldMat–prosjekt/gjesteinnslag. Som vanlig får vi til en god dialog rundt felles utfordringer og muligheter for bransjen, og en unik mulighet til å knytte kontakter med Vestfolds mat– og reiselivsbransje.

Tid og sted for møtene i FROKOSTKLUBBEN – Smaken av Vestfold annonseres som vanlig på facebook/nettsiden vår vestfoldmat.net:

http://vestfoldmat.blogspot.no/


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag