Frokostklubben og Smaken av lokalmat
Vurderer du å satse på lokalmat? Torsdag 27. mars arrangerer VestfoldMat og Vestfold Bondelag formiddagsmøte for deg på Café Lotus i Stokke!
Nortura orienterer om sin lokalmatsatsing og det blir refleksjoner rundt lokalmat, volumproduksjon og samvirke. 3 lokalmatprodusenter fra Vestfold presenterer seg og deler av sin erfaring om å skaffe seg markedsadgang, produkt- og kategoriutvikling, hvordan de har løst slakteri-biten og tips fra oppstartfasen. Kokken fra restaurant Condradis i Tønsberg, Trond Andersen, snakker om etterspørselen etter lokalmat.
Vestfold Bondelag og VestfoldMat SA har gleden av å invitere til Frokostklubb og temamøte
Sted: Café Lotus, Storgata 1, Stokke
Tid: Torsdag 27.03.14
kl. 08.30 – 10.00 Frokostklubb
kl. 10.00 – 12.00 Temamøte
PROGRAM
08.30: Innehaver Turid Evensen inviterer til frokost på Café Lotus
09.00: Velkommen!
-
Kort presentasjon av Cafe Lotus
-
Kort orientering fra VestfoldMat, aktuelle prosjekter etc.
-
Presentasjon av VestfoldMat-medlem Grøstadgris: "Økologisk frilandsgris – ren mat uten kunstige tilsetningsstoffer."
Spørsmål og diskusjon før temamøtet starter kl 10.
10.00: Velkommen til temamøte -lokalmat v/arr. Vestfold Bondelag og VestfoldMat SA.
10.10: Jack Anderssen, Nortura Tønsberg, orienterer om Norturas Lokalmatsatsing og reflekterer om lokalmat, volumproduksjon og samvirke.
10.40: To lokalmatprodusenter fra Vestfold presenterer seg og deler av sin erfaring om å skaffe seg markedsadgang, produkt- og kategoriutvikling, hvordan de har løst
slakteri-biten og tips fra oppstartfasen.
-
Aadne Søyland, daglig leder i Gårdsand AS
-
Presentasjon av VestfoldMat-medlem SMAKSprodukter (Smakskalv, Smaksgris , Smakslam og Smaksoppskrifter)
11.15: Lokale forfriskninger fra Café Lotus
11.30: Marked for lokalmat v/ bl.a. Trond Andresen, Conradis bar & restaurant. Utfordringer og muligheter. Vi avslutter med en diskusjon
Det er også lagt ut informasjon på nettsidene www.vestfoldmat.net og www.grontfagsenter.no og i eget arrangement på facebook-gruppen VestfoldMat.
Både frokostklubb og temamøtet er gratis, og arrangeres med støtte fra prosjekt “Smaken av lokalmat", Vestfold Bondelag og VestfoldMat SA.
Gjerne påmelding til Vestfold Bondelag (vestfold@bondelaget.no / 33 36 32 00) eller VestfoldMat SA (kontakt@vestfoldmat.no) innen onsdag 26. mars, eller på facebook.
Vi håper å se flest mulig, særlig nye som vurderer lokalmatproduksjon! Velkommen!