Frist for påmelding til Matstreif er 31. juli


28.07.15. Hvis du vil delta med stand så husk at siste frist for søknad om standplass på Matstreif 2015 er 31 juli.

Matstreif foregår på Rådhusplassen i Oslo 11. – 13. september, og vil presentere et balansert utvalg av norsk mat, norske matråvarer og norsk mat-kultur både fra sjø og land.


Matstreif vil presentere et balansert utvalg av norsk mat, norske matråvarer og norsk mat-kultur både fra sjø og land og vi ser en økning i interesse for Matstreif pr år. I 2014 opplevde vi svært stor entusiasme og matglede hos ca 180 000 besøkende og vel 220 utstillere. De aller fleste utstillerne var svært fornøyd både med omsetning, kundekontakt og markedsstemning.

 

Som tidligere vil vi satse på et variert spekter av spennende mat- og drikke opplevelser – her kan publikum smake, kjøpe, lære, konkurrere og la seg underholde. En viktig forutsetning er at produktene skal være basert på norske råvarer og norsk produksjon evt. være tilbehør til matproduksjon. Noe av hovedmålet er at publikum skal kunne møte produsenten. Ordinært salg av håndmat vil bli begrenset. Det skal være mulig å
smake seg gjennom Norge på Matstreif. Alle som selger håndmat må ha et tilbud med en liten rett / smaksprøve til ens pris kr 25,- pr stk. og alle andre utstillere oppfordres til så langt praktisk mulig også å prøve dette. På denne måten kan Matstreif bli den smaksarenaen vi ønsker den skal være. Dette vil aktivt bli brukt i markedsføringen. Det vil ikke bli lovlig å dele ut smaksprøver gratis ut over en liten forsmak
på en “tannpirker”. 

 

www.matstreif.no vil det fortløpende bli lagt ut informasjon. Følg Matstreif på Facebook for de siste nyhetene. 

 

Vi håper du vil delta og presentere dine mat-opplevelser, utvikle ditt nettverk samt bidra til å bygge omdømme til norsk mat og mat-kultur.

Søknadsskjema finner du her  

 

NB: Hvis du vil stille med en Food Truck ta direkte kontakt på E-post: angus@innovationnorway.no 

 

Hvis du har noen spørsmål til søknadsprosessen ta kontakt med undertegnede.

 

Med vennlig hilsen,

Innovasjon Norge 

Anja Fallan Gustavsen

angus@innovationnorway.no 

Prosjektleder Matstreif

www.matstreif.no 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag