Fortsatt mulig å søke på Driftsledelse gartner og grønt


18.08.14. Den nye fagskoleutdanningen Driftsledelse gartner og grønt starter opp 29.september 2014. Siden mange av de som er aktuelle søkere til denne utdanningen har en hektisk periode på jobb i sommerhalvåret, er søknadsfristen utsatt til 28.august.

 


Driftsledelse Gartner og Grønt er en fagskoleutdanning som kan passe både for en frukt- og grøntansvarlig på Meny, en avdelingsleder på et hagesenter og for de som driftslederansvar innen produksjon av frukt, bær, grønnsaker, blomster m.m.

 

Studiet er lagt opp som et deltidsstudie over to år og skal kunne kombineres med annet arbeid.

 

I og med at sommeren er høysesong for arbeid i denne bransjen har Statens Fagskole Vea og Gjennestad Gartnerskole besluttet å utsette søknadsfristen til 28.august.

 

-Vi har snakket med mange, både grøntprodusenter, butikksjefer og frukt- og grøntansvarlige rundt om i Vestfold som synes studiet ser spennende ut. I en hektisk produksjons- og salgssesong er det derimot vanskelig å få satt av tid til å vurdere skolegang. Men, nå er tiden for å søke, sier Amund Kind, rådgiver i Vestfold Bondelag og en av de som på vegne av gartner- og grøntmiljøet har vært med på å utarbeide
studiet.

 

-Jeg håper vi får en fin gruppe studenter og at det første året blir en god opplevelse for de som gjennomfører studiet, sier Kind og oppfordrer særlig aktive grøntprodusenter eller deres arbeidsledere om å vurdere studiet.

 

Les mer om studiet her

 

Fagskole Gartner og Grønt illustrasjonsfoto


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag