Flere flotte Åpen Gård-arrangement


11.09.18. Det er nedlagt en stor jobb av mange av lokallaga i Bondelaget med å arrangere Åpen Gård i høst.  Og, som den observante leser nok har fått med seg, har det vært mange rapporter her på nettsida om arrangementene. Sist ut i rekken av reportasjer er Borre og Undrumsdal Bondelag, som hadde Åpen Gård på Holt Gård, Nøtterøy og Tjøme Landbrukslag med
Åpen Gård på Stall Verdens Ende, og Sande og Stømm Landbrukslag på Høstmarkedet på Sande Gamle Prestegård.  På alle plassene fikk fornøyde besøkende nærkontakt med forskjellig dyr, de kunne delta på ulike aktiviteter og kose seg i flotte omgivelser.  Tusen takk til alle for flott innsats!


Nedenfor har vi lagt ut bilder fra arrangmentene i Undrumsdal, på Tjøme og i Sande.

 

Borre og Undrumsdal Bondelag la sitt arrangement til Holt Gård i Undrumsdal.  På Holt Gård er det kuer, sauer, hest, gris, høns, katt, kaniner og noen ender og påfugl.  Gården er basert på en økologisk drift som bygger på og bygger opp gode livsprosesser i jorda og naturen.

Ca 400 personer møtte opp til et vellykket arrangement i nydelig høstvær. De besøkende koste seg med å se på alle dyrene som fantes på gården og delta i de forskjellige aktivitetene. Bl.a kjøring med hest og vogn, natursti, øksekasting, ridning, pil og bue skyting og hopping i høyet.

Innimellom dette koste de seg med grillmat fra bondelaget og steinovnspizza og hjemmelaget is fra Holt Gård.

 

 

ÅG 2018. Borre og Undrumsdal. Holt gård. AnsvarligeÅG 2018. Borre og Undrumsdal. Påfugl  ÅG 2018. Borre og Undrumsdal. Holt Gård.

 

ÅG 2018. Borre og Undrumsdal. Kjøring med hest og vognÅG 2018. Borre og Undrumsdal. Hoppe i høyet

 

ÅG 2018. Borre og Undrumsdal. PlassenÅG 2018. Borre og Undrumsdal. Pil og bue

 

 

 

Stall Verdens Ende på Tjøme ble det arrangert Åpen Gård i nydelig solskinn, og det var full fart fra “dørene” åpnet kl 10.00.  2500 – 3000 besøkende fikk med seg mange aktiviteter i løpet av dagen.

 

ÅG 2018. Nøtterøy og Tjøme. Stall Verdens EndeÅG 2018. Nøtterøy og Tjøme. 2 hester

 

ÅG 2018. Nøtterøy og Tjøme. Hest.ÅG 2018. Nøtterøy og Tjøme. Barn og hund

 

 

I Sande var det Åpen Gård i samarbeid med Bygdekvinnelaget og Bygdeungdomslaget. Arrangementet fant sted på Høstmarked på Sande Gamle Prestegård.  Her var det tråtraktorer, natursti og andre aktiviteter for barn, grønnsaksboder, kunst- og håndverk, bakervarer, kafé, tevling, dyr, swingdans og underholdning.

 

 

ÅG 2018. Sande. TunetÅG 2018. Sande. Tråtraktorer

 

ÅG 2018. Sande. Forberedelser.ÅG 2018. Sande. Sau.

 

ÅG 2018. Sande. TråtraktorerÅG 2018. Sande. Natursti

 

 

 

 

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag