Er du gammel BU-er og fortsatt har et hjerte for Bygdeungdommen?


Publisert: 11.10.2023

Lyst på en annerledes helg?

Da trenger Norges Bygdeungdomslag (NBU) hjelp av deg helga 13.-15. oktober. NBU har tradisjoner for å gjennomføre gode og trygge arrangement for ungdommer. De to største er Landsstevne og Høstarrangementet. Bondelaget har tradisjon for å stille opp med “Bondelagsvakter” på kveld og natt. De lokale Bondelaga i nærheten av Ulefoss har fått direkte spørsmål. Vi vet at det er mange andre, spesielt i Vestfold, som er tidligere BU-ere og som gjerne stiller som vakter. Det er ikke såååå langt til Ulefoss, og det er inspirerende å få delta på et arrangement sammen med mange engasjerte ungdommer. Avtal gjerne med noen du kjenner om å ta ei vakt sammen!

Har du mulighet til å hjelpe BU med ei vakt 13.-15. oktober, fortrinnsvis kveld/natt? Ta kontakt med Jenny Aske på 97110553 eller Ole Kristian Farmen på 48352818

Om Høstarrangementet 2023

Høstarrangementet skal i år arrangeres den 13-15.oktober av Vestfold og Telemark Bygdeungdomslag i Ulefoss. Ca. 200 bygdeungdommer deltar på denne begivenheten – en helg fylt med god stemning, tevling og konsert. Blant annet skal det tevles i maskinmelking, osteanretning, bløtekakepynting og NM i motorsag. Overnatting og tevlinger foregår på Søve Videregående Skole, mens bankett og konsert avholdes i Ulefosshallen.

Les mer her

Norges Bygdeungdomslag er en landsdekkende, frivillig og demokratisk ungdomsorganisasjon som jobber for levende bygder, og for å gi våre medlemmer alle muligheter. Vi skaper sosiale møteplasser på bygda, og jobber for at bygda skal være et reelt alternativ når unge velger bosted.
Vi har omtrent 5000 medlemmer i rundt 100 aktive lokallag, og 11 fylkeslag. Medlemmene våre er i hovedsak mellom 16 og 30 år. De to største arrangementene våre er Landsstevne og Høstarrangementet.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag