En helt rå verveinnsats!


Publisert: 12.12.2020

Magnus Johnsen, superverver og leder i Fon Bondelag

Magnus Johnsen, superverver og leder i Fon Bondelag

Med 29 nye medlemmer klarte Fon Bondelag å øke medlemsmassen med utrolige 36 % (!!) i november. Dermed vant de den nasjonale vervekonkurransen med bravur og får kr 30.000,- som kan brukes til lokallagsaktivitet! -Vi har allerede vedtatt at det blir marsipankake på hvert styremøte de neste 15 årene, ler lokallagsleder Magnus Johnsen når vi spør hva de skal bruke premien på.

-Vi er mektig imponert og håper dette kan inspirere de andre lokallagene til å øke sine medlemstall, sier styret i Vestfold Bondelag i en hilsen til Fon Bondelag.

Det blir marsipankake på hvert styremøte de neste 15 årene!
Magnus Johnsen, leder i Fon Bondelag

De regionale vervekonkurransene ruller videre ut året

Fylkeslagene minner derfor om at det både i Vestfold Bondelag og i Telemark Bondelag vil bli kåret et lokallag som har vært flinkest til å verve i høst. I det lokallaget vil alle som har vervet minst et nytt medlem få et gavekort hver på kr 500,- i en sportsbutikk. Spørsmålet nå er jo om noen av de andre lokallagene kan klare å slå Fon i den regionale vervekonkurransen som går ut desember? I Telemark vet vi at det er jevnere mellom lokallagene og veldig åpent hvem som vinner konkurransen. Husk at alle som verver uansett får de flotte ordinære vervepremiene; for hvert medlem du verver får du et gavekort a kr 400,- hos Felleskjøpet og den populære BONDE t-skjorta. Vervepremier bestiller du her, husk å oppgi hvilken størrelse og modell (dame/herre) du ønsker på BONDE t-skjorta.

Har dere potensielle medlemmer i kikkerten?  Kontakt dem nå!  Husk at dere kan få flere enn styret til å verve.  Alle medlemmer kan være med!  Husk å registrere hvem som verver, enten dere melder inn via nett eller ringer oss på fylkeskontorene (Vestfold 33 36 32 00 og Telemark 35 95 90 30).

Vi spurte Magnus om hvordan de hadde klart å verve så mange i et forholdsvis lite lag. Ett av svarene var personlig kontakt.  Det at noen du kjenner ringer og spør om du vil være med, gjør faktisk at flesteparten takker ja. Magnus anslår at 2/3 av alle som ble oppringt sa ja!

Lokallagsleder Magnus Johnsen deler noen vervetips:

1. Bruk hele styret

Hele styret satte seg ned og så gjennom medlemslista og noterte ned alle potensielle medlemmer (nye bønder, familiemedlemmer og andre med tilknytning til landbruket). Til sammen har vi utrolig kjennskap til bygda!

2. Ring

Vi forsøkte å ringe alle potensielle medlemmer og fordelte det slik at vi forsøkte å ringe de vi kjenner fra før. Dette er sikkert lettere i ei lita bygd enn for et stort lag, men forsøk uansett å ringe først. Så kan du heller sende sms til de du ikke får tak i.

3. Fortell hva Bondelaget faktisk gjør for bygda di!

Mange blir faktisk overrasket over hvor mye Bondelaget betyr for nærmiljøet. Alt fra sosiale og faglige samlinger her i bygda, til politisk påvirkning både lokalt og sentralt og det store bildet med beredskap, gode rammevilkår for bøndene og levende bygder over hele landet.

4. … og husk å nevne medlemsfordelene!

Husk at noen også er veldig opptatt av de gode medlemsfordelene våre, som f.eks billigere forsikring og drivstoff. Det er medlemsfordeler man får direkte gjennom medlemskapet eller via Agrolkortet som alle medlemmer kan få.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag