Elin Røed slutter som org.sjef


Publisert: 16.09.2023

Elin Røed, org.sjef i Vestfold Bondelag

Elin Røed har jobbet som organisasjonssjef i Vestfold Bondelag, og Vestfold og Telemark Bondelag, siden 2013. Fra 1. november 2023 begynner hun som avdelingssjef i avdeling for kommunikasjon, medlem og organisasjon i Norges Bondelag.

Det betyr at Vestfold Bondelag nå må finne seg en ny organisasjonssjef.

Hans Jørgen Olsen Røren, fylkesleder i Vestfold Bondelag

– For det første må vi takke Elin for en fantastisk innsats som org.sjef her i fylket, sier Hans Jørgen Olsen Røren, den siste i rekken av fylkesledere som har hatt gleden av å lede Vestfold Bondelag med Elin Røed som organisasjonssjef. – Vi som er tillitsvalgte i Vestfold Bondelag er avhengige av et velfungerende kontor for at vi skal gjøre jobben vår best mulig. Det har Elin virkelig sørget for i sin tid som org.sjef. Det at hun slutter er et tap for oss i Vestfold, men heldigvis fortsetter hun i Bondelaget! Vi ønsker henne skikkelig lykke til med en spennende jobb sentralt i Norges Bondelag.

Hans Jørgen Olsen Røren forteller at stillingen som org.sjef i Vestfold Bondelag vil bli utlyst til uka og han håper på mange gode søkere. – Følg med på Grønt Fagsenter, men begynn allerede nå å tenke på om denne spennende og viktige jobben kan være en jobb for deg! avslutter han.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag