Dette er det hippeste du kan servere i sommer


01.06.14 – Interessen for å bruke rabarbra i matlagingen er på vei opp igjen. Kokker tar den i bruk mer og mer, og det er mer enn bare saft man kan bruke rabarbra til, sier Kathrine Kleveland, leder i Norges Bygdekvinnelag. Rabarbra er egentlig en grønnsak, men blir brukt som frukt. De saftige stilkene er ideelle til kompotter, safting, sylting og baking. Eller rett og slett dyppe i sukker og spise rå. Mmmm….

Les artikkel i Tønsbergs Blad

Se oppskrifter med rabarbra hos Tine



ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag