Kun tre dager igjen til årets Dyrsku’n i Seljord!


Publisert: 05.09.2023

Med høsten kommer også Dyrsku’n i Seljord. “Det blei sagt at i Seljord va de fire høgtier. De va jol, påske, pinse, og så va de dyrsku’n som va den fjorde”, (Olav T. Bakken).

Dyrsku’n arrangeres alltid andre fredagen i september, hvilket betyr at i år går startskuddet om morgenen den 8. september. Interessen blant utstillerne er større enn noensinne, og kanskje blir det og besøksrekord, når portene stenger for godt i år på søndag den 10. september. Uansett byr årets Dyrsku’ på et hav av opplevelser! Værmeldinga for Dyrsku’ dagene ser og svært lovende ut! Kanskje blir dette året hvor det settes ny publikumsrekord?

Landbruk og husdyr er bærebjelken i Dyrsku’n, og for den som er ute etter siste nytt på landbruksområdet er Dyrsku’n stedet. Men utstillingen byr og på så mye, mye mer. Ikke minst har maskiner og utstyr innenfor anlegg fått en større plass de seinere årene.

Dyrsku’n byr på noe for enhver smak, både i overført betydning og bokstavelig talt. Matkvartalet som ligger sentralt på Dyrsku’ plassen, og ca. 100 utstillere byr på mer enn hva ganen klarer å ta unna. Selv om smaken er som baken, og den er som kjent delt, så drister vi oss til å påstå at en vandring i matkvartalet er en lang vandring i mange og spennende smaker. Anbefales herfra!

Dyrsku’n er og kunnskap og meningsutveksling. Debatter og foredrag finner du på flere arenaer, – blant annet i foredragsteltet til Møt landbruket, på Tettpå arenaene og fra hovedscenen. Lørdag 9. september er det for eksempel duket for den store bondedebatten mellom neslleder i Norges Bondelag, Egil Chr. Hoen og leder i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Tor Jacob Solberg. Det skjer i Møt landbruket teltet.

Det vil føre for langt å skrive detaljert her om alt som skjer de tre Dyrsku’ dagene, men på lenken under kan du klikke deg inn på programmet for de tre dagene. Der vil du finne god informasjon om alle godbitene som blir “servert” på årets Dyrsku’. Velkommen til Seljord og Dyrsku’n 2023!

Program Dyrsku’n 2023

God stemning på fjorårets Dyrsku'!
God stemning på fjorårets Dyrsku’!
God prat og stort engasjement!
God prat og stort engasjement!

ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag