Da er Landbrukshelga 2017 i gang!


28.01.17. Landbrukshelga 2017 i Langesund er nå i gang. Rundt 215 deltakere med smått og stort sitter nå samlet i hovedsalen og hører spennende fortellinger fra “Helt naturlig” – produsent Jan Grønset og skråblikk fra Ove Melllingen, redaktør i Telemarksavisa. 


Elin Røed ønsker velkommen til Landbrukshelga

-Det er en glede å ønske velkommen til godt over 200 deltakere. I tillegg har vi venteliste denne gangen, kunne en fornøyd Elin Røed, org.sjef i Vestfold Bondelag fortelle.

 

Lederne ønsker velkommen

Fylkeslederne Aslak Snarteland, Telemark Bondelag og Thorleif Müller, Vestfold Bondelag fulgte også opp innledningsvis med en hilsen fra hvert fylke.

 

Jan Grønseth og salen

Forsamlingen fulgte godt med da Jan Grønset viste både filmsnutter og fortalte historier bak TV serien “Helt Naturlig” som gikk på NRK i fjor.

 

Jan Grønseth

-Jeg har filmet min egen familie, nettopp for at filmen skulle bli “helt naturlig”! Grønseth skildrer gledene og sorgene ved å leve tett på naturen og dyr og har fått mange gode tilbakemeldinger etter at TV-serien ble vist på NRK i høst.

 

Ove Mellingen med skråblikk på landbruket

Ove Mellingen er redaktør i Telemarksavisa og kom med skråblikk på landbruket, sett litt utenfra. -Uten landbruket dør bygdene og uten bygdene dør det landet vi er så glad i! sa en engasjert Mellingen. Mye av foredraget til Mellingen kan du lese i Mellingens kommentar i dagens Telemarksavisa

 

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag