Buggegården årets EMIL prisvinner


20.03.14. EMIL-prisen for 2014 er tildelt Hanneli Bugge-Hansen og Erling Kristensen som driver Buggegården på Nykirke!  De mottok prisen på årsmøtet i Vestfold Bondelag på Gjennestad i dag. Det var leder i Vestfold Bondelag Hans Edvard Torp som overrakte prisen til Bugge-Hansen og Kristensen.


Emilpris Hanneli Bugge-Hansen takker 

Hanneli Bugge-Hansen og Erling Kristensen er sjette generasjons eier av Buggegården og tok over gården i 2013. De driver nok litt annerledes enn de 5 første generasjonene…

 • Da ekteparet overtok gården bestemte de seg raskt for å skape et sted der alle kan trives. Og å åpne gården for flere. Det er imponerende hva de har fått til i løpet av det første året som gårdbrukere!
  I sommersesongen, fra starten på mai og til slutten av august var det åpen gård hver lørdag og søndag. I fellesferien holdt de også åpent torsdag og fredag.
 • Hanneli har bakgrunn fra teaterlivet og har laget egne teaterforestillinger både i sommersesongen og egen forestilling før jul. Juleforestillingene ble utsolgt før premieren og ble i tillegg fulgt opp med egen bok og cd. 
 • Totalt 6.000 mennesker har besøkt Buggegården i løpet den første sesongen de har hatt åpent!
 • Prisvinneren engasjerer og har et stort hjerte for barn. Teaterforestillingene er spesielt tilrettelagt for aldersgruppen 1-12 år og det er mulig å arrangere barnebursdag på gården og muligheter for barnehager å komme på besøk utenom åpningstidene.
 • Det er eget “landhandleri” på Buggegården. Det er den gamle smia som er omgjort til en liten kafé og gårdsbutikk. De har også åpnet opp det gamle snekkerverkstedet.
 • I tilknytning til snekkerverkstedet er det også et bakstrom.  Hver lørdag kan du få kjøpt ferske steinovnsbakte brød i landhandleriet!
 • På gården får barn og voksne komme tett på dyrene. De har både griser, sauer, gårdskatt, kalkuner, høner og haner, moskusender og kaniner. Det er også mulig å ri på hest.
 • Det er også tilrettelagt for mye lek og aktiviteter; Her kan du hoppe i høyet, få kjøre en runde med en av gårdens to Gråtasser, det er anlagt egen sykkelhinder-løype og du kan utfordre familien på hesteskokasting.
 • Buggegården har egen hjemmeside og Facebook-profil (med over 2500 likes!). Her finner du masse fine bilder og nødvendig info om det som skjer på gården.

Emilpris Buggegården er årets EMIL prisvinner 

På bildet ser vi f.v. bror og skuespiller Ole Bugge-Hansen, gårdsgutt/gårdeier og skuespiller Hanneli Bugge-Hansen, bonde/gårdeier Erling Kristensen, org.sjef i Vestfold Bondelag Elin Røed og fylkesleder i Vestfold Bondelag Hans Edvard Torp.

 

EMIL står for entusiasme, motivasjon, idèer og lagspill. 

 

-Dette finner vi til fulle hos prisvinneren, understreket leder Hans Edvard Torp under overrekkelsen. Årets prisvinner er et godt forbilde og en god ambassadør for mangfoldet i Vestfoldlandbruket!

 

For mer info eller utdypende kommentarer kontakt:

Leder Hans Edvard Torp 93258796 eller org.sjef Elin Røed 92818333
Hanneli Bugge-Hansen 93038908 og Erling Kristensen 92034992, Buggegården


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag