Bryllupsreisa er i boks!


06.01.16. Vestfold Bondelag avsluttet året med en storstilt vervekonkurranse. Målet om medlemsvekst ble nådd og i går var det trekning av vervepremier. Vinneren ble Anne Helene Sommerstad fra Andebu, som allerede under lanseringen av vervekonkurransen på Ledermøtet vervet flere medlemmer. -Supert! Dette går rett inn i bryllupsreise-budsjettet, sier Sommerstad som skal gifte seg til sommeren! Det ble også trukket ut en premie blant alle
som hadde vervet.


Det var lenge spennende om Vestfold Bondelag skulle nå målet om medlemsvekst i 2015. Året startet med 3176 medlemmer. Da Norges Bondelag i går summerte opp de siste bevegelsene i medlemsregisteret inn mot årsskiftet viste det seg at det per 01.01.2016 er 3185 medlemmer i Vestfold Bondelag.

 

-Jeg er stolt over at vi klarer å holde et så høyt medlemstall i Vestfold. Vi har den høyeste organisasjonsgraden i landet siden nesten 9 av 10 Vestfoldbønder er medlemmer hos oss. Synlige og aktive lokallag er nøkkelen til at vi klarer dette, sier en fornøyd Elin Røed, org.sjef i Vestfold Bondelag.

 

Under Ledermøtet på Tjøme i november ble det lansert en vervekonkurranse. Den som kom til å verve flest medlemmer ut året ville vinne et gavekort på kr 4.000,- til fri benyttelse i sportsbutikk eller hotell/spa. I tillegg ville det bli trukket ut en tilsvarende premie til en av alle som hadde vervet hvis målet om medlemsvekst ble nådd.

 

Anne Helene 2014.  Bilde fra Nortura medlemsportal.

Da de offisielle tallene forelå i går viste det seg at Anne Helene Sommerstad, med sine 5 vervede medlemmer, stakk av med seieren! Hun startet vervingen allerede på Ledermøtet og ledet sånn sett konkurransen fra start til mål. Som nevnt i ingressen kommer premien til å komme godt med når hun
og Ole Kristian Bruserud skal på bryllupsreise til sommeren
! – Og så er det veldig morsomt å få bidra til at Vestfold Bondelag øker medlemstallet, sier Sommerstad.

 

Vervekonkurranse Kari Lise J Breivik vant

I og med at vervemålet ble nådd ble det foretatt trekning blant alle de som hadde vervet. Og opp av hatten kom det en lapp med navnet; Kari Lise (Joarsdotter Breivik). Det var vel fortjent at Breivik, som også er styremedlem i Vestfold Bondelag, vant etter at hele familien nå er blitt Bondelagsmedlemmer!

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag