Bondetingets superverver fra Hedrum


12.06.14. På årsmøtet i Norges Bondelag ble delegatene utfordret til å sende sms tips om potensielle medlemmer og å bruke ukonsentrert mobilpauser på å verve. Den suverent beste ververen var Dag Fredrik Eftedal fra Hedrum som hanket inn hele 11 medlemmer til bondelaget mens årsmøtet pågikk!


Dag Fredrik Eftedal

Verveinnsatsen er blitt lagt merke til. -Var dét en stor prestasjon? undrer Eftedal, når Vestfold Bondelag ringer for å gratulere med god innsats. -Jeg bare spurte og fikk ja!

 

Flotte vervepremier
Eftedal kan kan hente ut 11 gavekort á kr 400,- på Felleskjøpet (1 gavekort per nytt medlem) som takk for god verving. Han kan også gjøre krav på 11 Bonde t-skjorter, og funderer på hva han skal bruke de til. – Kanskje jeg kan dresse opp hele arbeidsstokken, ler Eftedal som til daglig driver stor potet og gulrotproduksjon.

Eftedal skynder seg å legge til at det ikke var flotte vervepremier som var drivkraften bak hans verving. –Norges Bondelag gjør en kjempejobb for å sikre både bønder og norske forbrukere fortsatt norsk matproduksjon! Jo flere medlemmer vi er, desto sterkere stiller vi som organisasjon!

 

Kaja Heltorp, som er Norges Bondelags prosjektleder for Tørre å spørre sier at dette er en såpass ekstraordinær innsats at hun skal legge hodet i bløt å se om hun ikke kan finne på noe ekstra.

 

Ny vervekampanje og gourmetkveld med bondelagskokken for beste lokallag
Heltorp kan fortelle at bondelaget planlegger en vervekampanje spesielt rettet mot ungdom som kan tenke seg å bli medlemmer, og arbeider med en ungdomspakke med egne fordeler blant annet på forsikring.

 

Vervepremien dette året skal gå til det lokallaget som verver flest unge bønder og ungdommer. -Hvis de som ble vervet av Eftedal er 35 år eller yngre ligger hans lokallag, Hedrum Bondelag fryktelig godt an til å vinne en gourmetkveld med bondelagskokken, forteller Heltorp.

 

Tørre å spørre

Både Heltorp og Eftedal avslutter med en utfordring til andre om å verve flere medlemmer. Det er jo bare å tørre å spørre!

 

Og Eftedal er ikke redd for konkurranse om gourmetmiddagen. -Hvis noen andre verver flere enn oss i Hedrum er det vel fortjent, men vi har jo bare så vidt startet vervingen vi også, da, smiler Eftedal lurt.

 

Vi lover å komme tilbake med mer om den nye vervekampanjen etterhvert, men her kan du lese mer om medlemsverving i Norges Bondelag, vervepremier og medlemsfordeler


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag