BLI MED PÅ SKJÆRGÅRDSMATUKA!


Publisert: 15.02.2021

BLI MED PÅ SKJÆRGÅRDSMATUKA! 30 august-5 september 2021

Skjærgårdsmat skal være en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat, bærekraft og helse og ønsker å være en møteplass for aktører i næringen og skal inspirere til samarbeid, innovasjon og verdiskapning. Gjennom tre hovedsatsningsområder skal Skjærgårdsmat etablere kunnskap, bevissthet, eierskap og stolthet til den lokale matproduksjonen i Vestfold og Telemark Fylke.

Skjærgårdsmatuka – Norges viktigste arena for mat, bærekraft og helse!

2019 var oppstartsåret og vi samlet over 14.000 mennesker over 3 arrangement over 2 dager.

2020 ble en suksess innenfor de rammer, regler og utfordringer Covid-19 ga oss. Vi hadde ca.50 fysiske og digitale arrangementer gjennom 7 dager.

– Vi ønsker for 2021 å utvide programmet og har som mål å få enda flere aktiviteter / foredrag/ diskusjoner (fysiske og digitale) som dekker flere fagfelt innenfor næringen. Dette gjelder også aktiviteter rettet mot barn og unge. Vi satser Nasjonalt, lokalt, stort og lite når vi inviterer til ulike aktører i næringen til å bli med i Skjærgårdsmat uka. Vi ønsker å ha et bredt tilbud på programmet og inviterer DIN bedrift/organisasjon til å bli med på å fylle programmet denne uken, forteller prosjektleder Bente Bugge-Erlingsen.

Eksempler på arrangement kan være:

Åpen Gård, Matlagingskurs, Sanketur, Gartnerkurs, debatt, jordhelse, matsvinn, sirkulærøkonomi i landbruket, politisk debatt, bransjefaglige møter og kurs, innovasjon/grûnder relatert, turisme/ut på tur, selvforsyning, jordhelse, mat på bålet, Krabbekveld, fiskekonkurranse/kurs, bedrifts, økologi, gourmetkveld, øl smaking, historisk mat, tradisjonsmat, Grillkurs, knivsliping, tang og tarkurse, webinar mm.

For mer informasjon og påmelding:

Bli med på Skjærgårdsmatuka! Påmelding åpnet. – Skjærgårdsmat (skjaergaardsmat.no)

eller ta kontakt med Bente Bugge-Erlingsen på post: bente@skjaergaardsmat.no / tlf.90673013


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag