Besøk Nordgardsetra i helga!


24.07.15 Nordgardsetra 4H-seter, som ligger like nord for Vindfjellhytta, er i full drift, med både kuer, hester, sauer, griser og høner. Setra er åpen for besøk hver dag, og en kan kjøre helt fram. På vanlige hverdager er det vafler til salgs. I helgene får en også kjøpt grøt. Førstkommende søndag kan en dessuten få kjøpt bakerovnsbrød. Ta turen til Nordgardsetra 4H-seter som en familietur.
Her trives alle, uansett alder, kjønn og bakgrunn for øvrig.


Sprossa på Nordgardsetra

Sprossa var på Nordgardsetra 4H-seter også i 2012. At sauene virker lite interesserte i foredraget, kan være fordi de er sauer.

 

Husflid og restaurering av gamle hus på Nordgardsetra 4H-seter 

                                                   

Til helga skjer det mye på Nordgardsetra 4H-seter. Lørdag kommer husflidsfolk og viser gamle handverksteknikker, og det blir baking i den store bakerovnen.

 

Søndag blir det temadag om restaurering av gamle hus. Da kommer Else Rønnevig (Sprossa) fra Lillesand og vil fortelle om sine erfaringer med og sitt syn på restaurering av gamle hus. Hun har gitt ut flere bøker om emnet, og har med seg bøker for salg. Hennes ledetråd er: «Jobb med, ikke mot, gamle hus». Det vil også bli en befaring og vurdering av et gammelt hus på setra, som er i ferd med å forfalle. Her vil det være
noe å lære for alle som har gamle hus som de ønsker å ta vare på, og for alle som jobber med restaurering og bygningsvern.

 

Les mer om årets program og åpningstider hos Vestfold 4H


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag