Årsmøte og 150 årsfeiring i Ramnes


01.11.17. Det ble en ekstra høytidelig stemning over årets årsmøte da Ramnes Bondelag slo det sammen med feiringen av sitt 150 årsjubileum. Kleskoden var “pent” og etter årsmøtet kunne medlemmene glede seg over både middag, dessert og kaffe avec!


Et feststemt årsmøte i Ramnes Bondelag 2017

Det var et feststemt årsmøte i Ramnes Bondelag som fredag inntok Stange Gjestegård. Det er ikke hvert år at årsmøtet avløses av 150 årsjubileum!

 

Årsmøtet var fornøyde med aktiviteten i laget og styrets arbeid. Øyvind Bjune og Tone Kihle fikk litt ekstra skryt for innsatsen i forbindelse med Åpen Gård.

 

Anne A. Andvik ble gjenvalgt som leder. Sjur Linnestad og Elise Røisgård Kirkevold kom inn i styret for henholdsvis Øyvind Peder Jahre og Andreas Gran. Også blant varamedlemmene var det litt utskiftning, hvor Inger Marie Holt Meen og Terje Erling Wold nå er nye.

 

Thorleif Müller, fylkesleder i Vestfold Bondelag, var invitert til jubileumet og slapp også til under årsmøtet med en orientering fra Vestfold Bondelag og Norges Bondelag.  

 

Årsmøte Ramnes 2017 2

Et knippe gamle ledere og staute Ramnesbønder omkranser nåværende, og historiens eneste kvinnelige leder, Anne Andvik, mens jubileumsmiddagen gjøres i stand. F.v Svein Holmøy, Jan Vidar Bjune, Hans Harald Kirkevold, Andreas Gran, Per-Asbjørn Andvik, Anne Andvik, Terje Sviland, Per Bjerkø, Harald Wedel Jarlsberg og Ragnar Kirkevold.

 

Ramnes 150 årsjubileum Gamle beretninger og protokoller

Det var lagt fram gamle protokoller og beretninger fra Ramnes Bondelags 150 år lange historie.

 

Ramnes 150 årsjubileum (3)

Stange Gjestegård er et flott selskapslokale og det ble en stilig jubileumsfeiring!

 

Ramnes 150 årsjubileum Tale fra Svein Ivar Ånestad leder i Våle Bondelag

Svein Ivar Ånestad er lokallagsleder i Våle Bondelag og kom med en hilsen fra nabolaget. Det var også flere som kom med hilsener, blant annet ordfører Thorvald Hillestad og fylkesleder Thorleif Müller.

 

Ramnes 150 årsjubileum (5)

Det var både hovedrett med dessert og kaffe avec. Her forsyner Anne Andvik seg av jubileumskaka som var en gave fra Meny Revetal.

 

Redaksjonen gratulerer med vel overstått jubileum og sender en takk til Anders Løverød og Thorleif Müller for bilder!


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag