24 dager til julaften! Vi trenger 24 nye medlemmer!


01.12.15. Vestfold Bondelags vervekonkurranse fortsetter!  Det er nå 24 dager til julaften – og vi trenger 24 nye medlemmer – det er 1 medlem pr. dag – og det bør vi klare! -Bondelaget er ikke bare er for bønder, men også for dem som er interessert i at vi skal ha bønder i hele Norge, sier Anne-Helene Sommerstad som allerede har vervet flere nye medlemmer. Den som verver flest nye medlemmer i perioden 14/11-31/12
2015 får et gavekort på kr 4000,- som kan brukes på valgfritt hotell eller sportsbutikk. Hvis vi når målet trekkes det et slikt gavekort til blant alle som har vervet (du får et lodd per medlem du verver).


Anne-Helene Sommerstad er nestleder i Vestfold Bygdeungdomslag og har noen gode vervetips.

Det første hun sier når vi spør henne er:

 “Det viktigste er jo å spørre folk!” Og det er faktisk et veldig vesentlig punkt Anne Helene tar opp der;  – De fleste som får spørsmål om hvorfor de ikke er medlem, svarer at det er fordi de aldri har blitt spurt.

 

Anne Helene sier videre at man får gjerne fler positive tilbakemeldinger om man ringer eller prater med noen ansikt til ansikt enn om man sender mail eller SMS.  Og hun fortsetter; “Jeg har skrytt masse av gode forsikringsordninger og at medlemskontigenten er så lav om du allerede er medlem i BU – 280kr kan du lett tjene inn igjen om du så bare har en moped å forsikre.”

 

 – Om noen har sagt at det ikke er noe for dem, har jeg forklart at bondelaget ikke bare er for bønder, men også for dem som er interessert i at vi skal ha bønder i hele Norge, og som vil at vi skal ha tyngde i stor medlemsmasse når vi går ut å mener noe, fortsetter hun.

Anne Helene 2014.  Bilde fra Nortura medlemsportal.

 

Hvis du skal slå Anne Helene som beste verver, gjelder det å stå på fram mot nyttår !


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag