Smaken av Telemark 2020

Publisert: 12.11.2020

Inspirasjon og Samling for Kokker, Lokalmatprodusenter og Reiselivsaktører
11. – 12. desember på Straand Hotel i Vrådal
Et arrangement i regi av Telemark Næringshage AS.

Smaken av Telemark er en arena for møter og samskaping, laget for å inspirere og samle kokker, lokalmatprodusenter og reiselivsaktører i Telemark.
Over halvannen dag, inviterer vi til inspirerende fagdag, foredrag, demoer, smaking og diskusjoner om våre lokale råvarer, og om et bærekraftig reiseliv i vår region.
Foreløpig program er under utarbeidelse, men vi kan love spennende innlegg, workshops, aktivitet og gode demonstrasjoner for og fra lokalmatprodusenter, reiselivsfolk og kokker.

Påmelding innen 16. november er nødvendig !

For å kunne gjennomføre arrangementet på en trygg måte, er det viktig at deltagere melder seg på innen mandag 16. november, slik at vi kan planlegge ordentlig med tanke på smittevern. Straand Hotel har god plass, flere konferansesaler og gode rutiner på smittevern, slik at vi kan gjennomføre i henhold til retningslinjene.

Påmelding her

På forrige Smaken av Telemark arrangement hadde vi over 100 deltagere.
(Trykk her for å se bildene fra arrangementet i fjor)

Fagsamlingen varer fra fredag morgen 11. desember til lørdag lunsj 12. desember.

PS1!
I tillegg inviterer Straand Hotel til å delta på felles Telemarks – Julebord for bransjen lørdag kveld 12. desember.
Dette vil være en sosial og trivelig kveld med god mat og drikke basert på lokale råverer med lokal tilhørighet og historiefortellinger.

PS2!
Straand Hotel ønsker også invitere produsenter og opplevelsesbedrifter som har lyst til å ha stand på julemarkedet samme helg (gratis) for å selge produkter og opplevelser både lørdag og søndag.

 

Priser for deltagelse Smaken av Telemark fagdag fra fredag 11. desember til lørdag 12. desember:

  • Kokker og Lokalmatprodusenter: Kr 850,-  per deltager inkl seminar, lunsj fredag og lørdag, middag fredag og overnatting fredag til lørdag med frokost.
  • Reiselivsaktører og andre interesserte: Kr 1200,-  per deltager inkl seminar, lunsj fredag og lørdag, middag og overnatting fredag til lørdag med frokost

Pris for felles Julebord for bransjen inkl overnatting lørdag 12. desember:

  • Kokker og Lokalmatprodusenter: Kr 850,-  per deltager inkludert julebord og overnatting lørdag til søndag med frokost.
  • Reiselivsaktører og andre interesserte: Kr 1400,- per deltager inkludert julebord og overnatting lørdag til søndag med frokost.

Så da håper vi at produsentene kan stille med noen av sine produkter, og at kokkene stiller med sin fagkunnskap! Velkommen!