Skogbruksplanen – et av skogeierens viktigste verktøy. Ut i skauen – faglige skogdager 2023

Publisert: 14.08.2023

Nye digitale skogbruksplaner gir mange muligheter, og er enkle å ta med ut i det praktiske arbeidet i skogen. Hva inneholder planen, og hvordan skal den brukes? Og hvordan henter vi informasjon i egen plan og annet relevant kartverk?

 

Ekspert på skogbruksplanlegging Steinar Lyshaug fra Skogkurs og seniorrådgiver på skogforvaltning, Sanela Jacobsen fra Statsforvalteren i Vestfold og Telemark loser oss gjennom ettermiddagen. 

Gjennom praktiske oppgaver, diskusjon og befaring gjør vi oss bedre kjent med skogbruksplanen som verktøy og hvordan du kan ha glede og nytte av din plan i din egen skog. 

Denne ettermiddagen er både for deg som har en skogbruksplan du vil bli bedre kjent med og for deg som ikke har det enda, men ønsker å vite mer. Har du egen skogbruksplan kan du gjerne ta denne med deg, men det trengs ingen forkunnskaper for å kunne følge ettermiddagens fagprogram.

 

  • Servering: Enkel bevertning og kaffe
  • Veibeskrivelse: Kjør Eidsfossveien, RV 35. Kjør brua over Bergsvannet ved å ta av  inn på Røedsveien. Deretter følger du Bergsveien til du ser Skogselskapets skilting inn på grusvei. Se Google-kart med stjernemarkering for oppmøte her.

Husk å notere neste fagdag i kalenderen din!

 

Spørsmål? Ta kontakt med Skogselskapet på as@skogselskapet.no eller 97144673.