Hva gjør vi for å bedre økonomien og redusere klimautslipp i landbruket?
Fra jord til bord –
Hva gjør vi for å bedre økonomien og redusere klimautslipp i landbruket?
Hvor: Skogvang, adresse Ingvaldsåsen 2 i Skoger
Når: Torsdag 23. oktober, kl 19.00. Matservering fra kl 18.00
For: Produsentlagsmedlemmer og tillitsvalgte i Bondelaget i Vestfold og Nedre Buskerud
TINEs produsentlag i Vestfold og Nedre Buskerud og Bondelagene i Vestfold og Buskerud har fått med oss et topplag som vil presentere løsninger og strategier for hele verdikjeden med fokus på melk og storfekjøtt.
- Bjørn Gimming, leder i Norges Bondelag
Hva er mulighetene og utfordringene i landbrukets klimaarbeid - Johanne Kjuus, Direktør bærekraft i TINE
Hva er markedets, kundenes og forbrukernes krav og forventninger? - Erik Brodshaug, Spesialrådgiver i Forskning og Fag, TINE
Hvilke tiltak gir effekt ute på gårdsnivå?
Last ned invitasjonen her