Møte om kornsiloens framtid i Holmestrand


22.10.14 På årsmøtet i Botne og Hillestad Bondelag i morgen, settes det spørsmålstegn ved kornsiloens framtid i Holmestrand. Det har versert flere planer om utbygging av området til bolig.  Det lokale Bondelaget er opptatt av å beholde anlegget, og har invitert representanter fra Felleskjøpet til å kommentere planene. Medlemmer oppfordres til å møte opp i morgen.


ÅG 14 Hillestad Sølvernes

Leder Jan Egil Sølvernes

 

Årsmøte i Botne og Hillestad Bondelag 

Styret ønsker velkommen til årsmøte:

torsdag 23. oktober kl 19.00 på Klubbhuset, Gullhaug 

Det blir vanlige årsmøtesaker og Jan Egil Sølvernes er foreslått gjenvalgt som leder i Bondelaget. Fra fylkesstyret kommer Hans Edvard Holtung.

Det blir servert pizza.

 

Tema: Kornsiloens framtid 

Hovedtema på årsmøte blir framtida til Felleskjøpets kornsilo i Holmestrand. Sølvernes vil innlede om lokale utbyggingsplaner som innebærer omdisponering til boliger både på Felleskjøpets område og på områdene rundt. Det går mange rykter, og det blir også sagt at Felleskjøpet Eiendom er kjent med planene.

 

Botne og Hillestad Bondelag har fått regionssjef Anton Ole Evju og dir landbruk Kristen Bartnes fra Felleskjøpet til å komme å kommentere planene.

 

Oppfordrer medlemmer til å komme 

Jan Egil Sølvernes er sammen med andre kornprodusenter opptatt av å beholde kornmottaket i Holmestrand. Han oppfordrer medlemmer til å komme på årsmøtet og si sin mening.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag