Kompetansenettverk for lokalmat Øst inviterer til kurs

Tom-Johanessen-og-pølser- Foto Nofima

13.02.18. Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan produsere spekepølser av ulike typer kjøttråvarer? Eller få en oppfriskning på hvordan man må håndtere maten så man ikke påfører sykdom til de som spiser den.

Kompetansenettverk for lokalmat Øst inviterer til flere aktuelle kurs for lokalmatprodusenter denne våren.

Tom-Johanessen-og-pølser- Foto Nofima

Kompetansenettverk Lokalmat Øst informerer om kurs våren 2018.  

Ta en titt og se om det er noe som er relevant for deg og din bedrift!

 

6.-7. mars 2018 – Kurs i spekematproduksjon, på Nofima Ås med kursstart kl 10.00-16.00 dag 1 (09.00-16.00 dag 2)

Påmeldingslink: https://www.deltager.no/spekematproduksjon_06032018 

 

14. mars 2018 – Kurs i Mattrygghet og HACCP, på Nofima Ås med kursstart kl 09.00-16.00

Påmeldingslink: https://www.deltager.no/mattrygghet_og_haccp_varen_2018_14032018 

 

26. april 2018 – Lær å næringsberegne og deklarere egne lokalmatprodukter, på Nofima Ås med kursstart kl 09.00 – 16.00

Påmeldingslink: https://www.deltager.no/laer_a_naeringsberegne_og_deklarere_egne_lokalmatprodukter_26042018 

 

 

Matmerk holder også kurs innen Markedstjenester som er rettet mot lokalmatprodusenter. Ta en titt på kommende kurs her: https://www.lokalmat.no/no/kommende-kurs 

 

For å se andre kurs Nofima tilbyr, gå til hjemmesiden vår https://nofima.no/aktiviteter/ 

 

Kompetansenettverk Lokalmat Øst er på Facebook – følg oss der og få oppdateringer om kurs og kompetanseaktiviteter!