Helt naturlig - sesong 2

Helt Naturlig Jan Grønseth med barn

20.04.19 Helt NATURLIG er en TV-serie for hele familien om barn, ungdom, dyr, natur, jakt, fiske og friluftsliv. Jan Grønseth fra Hof står bak serien som hadde suksess med 500.000 seere i første sesong. Onsdag etter påske starter sesong 2 på NRK i beste sendetid. Det er også mulighet til å se premiæren i Hallen på Eidsfoss mandag 22. april kl 18.00.

Høyjord barnehage på gårdsbesøk

Bhg besøk 040419 Matpause ute Andebu Bondelag

17.04.19 Andebu Bondelag inviterte også i år en barnehage på gårdsbesøk til Signo i Andebu. Førskolegruppa i Høyjord barnehage kom kjørende med Kodal Taxi. De grilla pølser til lunsj og serverte frukt. De 17 ungene fikk se på dyr, være med på natursti og det ble tid til litt lek og moro.

Bygdekveld i Kjose - fullt hus

Bygdekveld 070419 Forsamlingen Kjose Bondelag

16.04.19 Fredag 5.april var det duket for den årlige begivenheten "Bygdekveld" i Kjose, som er et arrangement åpent for alle i regi av Kjose Bygdekvinnelag og Kjose Bondelag. 84 stk hadde satt av kvelden og tatt turen til Eikvang i Kjos. Høydepunktene i år var Birger Grønberg som snakket om krigen og den tyske piloten Heinz Schüler som ble skutt ned over Oklungen, og Jan Grønseth bak TV-serien Helt NATURLIG som snart kommer på NRK.

Hvordan går det med høstkornet, tro?

Dessverre svært varierende overlevelse for høstkornet i avlingskampen

15.04.19. Det er ingen tvil om at det er stor spenning knyttet til hvordan det har gått med høstkornet i vinter. Mandag ble det arrangert 3 markvandringer i høstkorn med oppstart i Helgeroa på morgenen, deretter en markvandring i Ramnes med avlingskampen på ettermiddagen, før det hele ble avsluttet i Sande på kvelden.

Nå er de foreløpige RMP-satsene klare

Infoskriv om RMP 2019

14.04.19. Fredag gikk det ut en epost med info til alle bønder i Vestfold og Telemark om ny RMP-forskrift for våre fylker og hva de foreløpige satsene er. Verdt å lese på da noen ordninger er nye og noen satser er justert i forhold til hva du kanskje er vant til.

Les mer hos Fylkesmannen i Vestfold og Telemark

Bondelaget, BU og sikringsradioen på Beredskapsdagen 2019

Fylkesberedskapssjef Kaiser var innom standen vår    Foto Amund Kind

13.04.19. Landbruket var godt representert da Beredskapsdagen 2019 torsdag ble arrangert på Bakkenteigen. De 230 deltakerne, og forbipasserede studenter fikk klar beskjed fra både talerstolen og på vår egen stand om at norsk landbruk, bønder og levende bygder er viktig for vår beredskap.

 

Annonse Landkreditt Bank

Annonse FK Agri

 

Annonse DNB

 Gå til Agrol her

bedre-rad_150x94

 

Annonse Fjøssystemer
Norgesfor Vestfoldmøllene annonse

SB Skog Oslofjordregionen

Annonse Tess-PSF-med-tjenester

 Annonse Flexagri

 

Annonse Moskvil

 LGPlast logo